Åge Klepp er ny partner i Rethink Food

Rethink Food vokser og har fått med Åge Klepp som ny partner og eier. – Jeg har tro på at Rethink Food kan være med på å gjøre en forskjell slik at norsk mat blir et foregangsland på bærekraftige løsninger, sier han.

6. oktober 2022

Åge Klepp kommer fra stillingen som prosjektleder og leder for driftskreditt i Norsk Landbrukssamvirke. 

– Vi kjenner Åge som en av de dyktigste folka i norsk mat og landbruk. Vi har samarbeidet godt som kollegaer tidligere og er derfor svært glade for at han nå vil være med på Rethink Food-laget for å gjøre bærekraft lønnsomt, sier grunnleggerne av Rethink Food, Ola Hedstein og Siv Heimdal.

Åge Klepp, ny partner i Rethink Food, med grunnleggerne Siv Heimdal og Ola Hedstein. Foto: Julie Lunde Lillesæter/Differ Media.

Åge Klepp er en av de mest kunnskapsrike innen AgriFoodTech 

Åge har til sammen 20 års erfaring fra mat og landbruk. Han har også jobbet i Landbrukets Utredningskontor og har utdannelse i samfunnsvitenskap fra NTNU og University of California, Berkeley. Han har erfaring fra finans og økonomi fra sin stilling som leder for driftskreditt. 

– Jeg har jobbet hele livet for landbruket. Mat og bærekraft er noe liker å arbeide med, sier han.

Ny teknologi, forskning og innovasjon er tema som Åge har fulgt tett de siste årene.

De siste fem årene har han vært prosjektleder og sittet i programkomiteen for landbrukets teknologikonferanse AgTech Norway. Han har også vært ansvarlig for Landbrukets Innovasjonspris og Innovasjonscamp. 

Åge vil bli ansvarlig for å følge opp Rethink Foods AgriFoodTech-prosjekt i samarbeid med Stiftelsen Teknologiformidling.

– Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med landbruksteknologi. Sjansen til å følge et knippe av oppstartsselskaper innen norsk AgTech og se hva Rethink Food kan hjelpe dem med for å lykkes i markedet er meget motiverende, sier han. 

Les mer: Norsk AgriFoodTech kan redde verden. Hva venter vi på?

Rethink Food får bærekraft til å skje 

Rethink Food ønsker å hjelpe organisasjoner og bedrifter som vil gjøre norsk mat mer bærekraftig. Det stemmer godt overens med Åges egne overbevisninger. 

– Heldigvis er det mange i matbransjen som er langt fremme i skoa og har høye ambisjoner på området. Jeg har tro på vi i Rethink Food vil være en god samarbeidspart for dem i matbransjen som vil bygge konkurransekraft gjennom bærekraftige løsninger, sier Åge.

I følge den nye partneren haster det med å omstille verden i en mer bærekraftig retning.

– Verden og Norge trenger slike som oss. Det er mange som peker på hva som er feil. Rethink Food gjør noe mer – vi leter etter løsningene. Vi skal sammen med våre dyktige og fremoverlente kunder i norsk matbransje gjøre bærekraft lønnsomt. Sammen skal vi få bærekraft til å skje, avslutter han. 

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Åge kan du sende han en epost på age@rethinkfood.no. Da blir han glad!