Hvordan bør matvalg i offentlige virksomheter foregå?

Gjest:

Marte Von Krogh

I denne live-sendingen har vi tatt en prat med Marte Von Krogh, teamleder i Matvalget. Tema for sendingen var hvordan matvalg i offentlige virksomheter bør foregå.

Temaet for forrige ukes livesending var hvordan matvalg i offentlige virksomheter bør foregå.

Med for å diskutere dette var Marte Von Krogh, teamleder i Matvalget.

Matvalget jobber nytenkende og banebrytende med matforbruk- og måltidsløsninger som forener folkehelse- miljø- og klimakrav.

De jobber på systemnivå, med konkrete og praktiske løsninger som passer for kokker, matansvarlige, beslutningstakere, spisegjestene og leverandørleddet.

Ønsker du å se eller lytte til hele live-sendingen?

Under kan du se hele live-sendingen med Marte Von Krogh om hvordan matvalg i offentlige virksomheter bør foregå.

Følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.

Siste sendinger