Hvordan bør matvalg i offentlige virksomheter foregå?
Gjest:
Gjest:
Du kan lytte til samtalen som podcast:
I denne live-sendingen har vi tatt en prat med Marte Von Krogh, teamleder i Matvalget. Tema for sendingen var hvordan matvalg i offentlige virksomheter bør foregå.
Temaet for forrige ukes livesending var hvordan matvalg i offentlige virksomheter bør foregå.
Med for å diskutere dette var Marte Von Krogh, teamleder i Matvalget.
Matvalget jobber nytenkende og banebrytende med matforbruk- og måltidsløsninger som forener folkehelse- miljø- og klimakrav.
De jobber på systemnivå, med konkrete og praktiske løsninger som passer for kokker, matansvarlige, beslutningstakere, spisegjestene og leverandørleddet.
Under kan du se hele live-sendingen med Marte Von Krogh om hvordan matvalg i offentlige virksomheter bør foregå.
Følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.
Podcast
Gjest:
Elise Sæle Dale
Podcast
Gjest:
Jo-Inge Baastad
Podcast
Gjest:
Ole-Vidar Andersland