Hvilke muligheter og trusler ligger i matsystemet i 2035?
Hvordan skal du som jobber i matnæringa forstå og tilpasse deg megatrendene som vil få stor påvirkning for matsystemet vårt? Hvilke trusler må vi kjempe mot og hvilke muligheter kan vi løpe etter?
2. oktober 2023
Verden kan oppleves som kaotisk.
Klimaet endrer seg.
Det er krig i Europa.
Folk vil spise mindre kjøtt, men de vil også utnytte norske ressurser.
Folk vil ikke spise ultraprosessert mat, men har ikke tid til å lage maten selv.
Hva vil genredigering og kunstig intelligens bety for matproduksjonen?
Hva betyr alle disse trendene for det norske matsystemet?
I prosjektet det norske matsystemet i 2035 har vi kartlagt trender, teknologier og analysert oss frem til hvordan vi tror verden vil se ut i 2035.
Vi vet hvilke teknologier som trolig vil vokse frem. Vi vet hvordan det geopolitiske bildet vil utvikle seg. Vi vet hva markedet vil kreve.
Vi har også sett på hvilke muligheter og trusler det norske matsystemet står overfor i fremtiden.
Jada, det er noen skjær i sjøen. Men, vi mener mulighetene er flere enn truslene.
På tide å se inn i krystallkula?
Vi vil gjerne dele av vår kunnskap og bidra inn i et seminar eller workshop sammen med deg og dine kollegaer.
Foredrag: Megatrender som vil påvirke det norske matsystemet
Ca 55 min
Workshop: Er vi rigget til å møte megatrendene?
Ca 55 min
Total tid ca 2 timer
Etter besøket av oss vil dere bli klokere på hva fremtiden vil bringe og hvilke av trendene som vil være viktig for dere.
Pris
Foredrag og workshop: 35 000 kr eks mva
Bare foredrag: 25 000 kr eks mva
Hvem er Rethink Food?
Rethink Food er et kompetansemiljø med unik innblikk i norsk matnæring og det norske matsystemet. Til sammen har vi 70 års erfaring fra norsk matnæring.
Partnerne i Rethink Food har lang erfaring med scenario- og fremtidsarbeid. Vi har også kompetanse på prosessledelse og møteledelse for strategiske diskusjoner.
Bestilling av foredrag og workshop
For å bestille foredrag og workshop kan du fylle ut skjema under. Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på epost
Siv Heimdal siv@rethinkfood.no
Åge Klepp age@rethinkfood.no