Hvordan står det til med turisme, matproduksjon og luksusmarkedet?
Gjest:
Gjest:
Du kan lytte til samtalen som podcast:
For å se alle våre live-sendinger. Følg oss på vår Facebook side.
I denne livesendingen har vi tatt en prat med Mikael Forselius. Tema for sendingen er turisme, matproduksjon og luksusmarkedet.
Hvordan står det til med turisme, matproduksjon og luksusmarkedet?
Dette er noe vi diskuterte i forrige ukes livesending med Mikael Forselius.
Han er tidligere hotelldirektør på Britannia Hotel i Trondheim. I dag jobber han som CEO for 62 Nord Hotel & Adventures.
Under kan du se hele live-sendingen med Mikael Forselius om hvordan det står til med turisme, matproduksjon og luksusmarkedet.
Følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.
Live-sending
Gjest:
Atilla Haugen
Live-sending
Gjest:
André Skoog Bondevik
Live-sending
Gjest:
Hans Kristian Westrum