Ola Hedstein er Norges fremste foredragsholder innen mat og bærekraft. Siv Heimdal har erfaring som programleder og konferansier. Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan bidra til ditt arrangement!

10 prinsipper for bærekraftig matproduksjon på norsk

15-30 minutter

Du lærer om:

  • Det helhetlige bærekraftsbegrepet
  • Sosialt, økonomisk og miljømessig bærekraft
  • Fremtidsmuligheter i norsk mat og biomasse
  • Bærekraftige valg for din bedrift

15 000 kr

eks mva + reise/opphold

Hvordan løse FNs bærekraftmål og samtidig øke verdiskapingen fra norsk mat?

30-50 minutter

Du lærer om:

  • FNs bærekraftsmål og det helhetlige bærekraftsbegrepet
  • Mulighetene i bioøkonomien
  • Fremtidsmuligheter for din bedrift

30 000 kr

eks mva + reise/opphold

Ingen bærekraftig omstilling uten lønnsomhet

15 – 30 minutter

Du lærer om:

  • FNs bærekraftsmål
  • Økonomisk bærekraft
  • Bioøkonomien

15 000 kr

eks mva + reise/opphold

Skreddersydde foredrag

10 – 60 minutter

Du lærer om:

  • FNs bærekraftsmål
  • Rethinks Food 10 prinsipper om bærekraftig mat
  • Bioøkonomi
  • Sirkulærøkononomi
  • Bærekraftige matsystemer
  • Det norske matsystemet

Fra 5000 kr

eks mva + reise/opphold

Debatt- og møteledelse

30 – 60 minutter

Fra 10 000 kr

eks mva + reise/opphold

Bestilling av foredrag

Ola Hedstein

Grunnlegger

Siv Heimdal

Grunnlegger

For å bestille et foredrag så tar du direkte kontakt med en av oss for å høre hvordan vi kan bidra til ditt arrangement.

Hvor lang tid i forveien kan jeg booke et foredrag?

Ettersom vi elsker å holde foredrag om bærekraftige matsystemer så vi strekker oss ofte langt for å få det til – selv på kort varsel. Det beste er om du tar kontakt i god tid slik at vi har ledig plass i kalenderen.

Hvor langt kan dere reise?

Ola bor i Oslo og Siv bor på Hamar. Ola er ganske mobil og elsker å kjøre i Teslaen sin. Siv er en litt mer stedbunden tobarnsmor, men med litt godsnakking kan også hun fristes til å reise ut av Hedmarken