Ola Hedstein er Norges fremste foredragsholder innen mat og bærekraft. Åge Klepp og Siv Heimdal er også drevne foredragsholdere. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan bidra til ditt arrangement.

10 prinsipper for et bærekraftig matsystem

30 minutter

Du lærer om:

  • Det helhetlige bærekraftsbegrepet
  • Sosialt, økonomisk og miljømessig bærekraft
  • Fremtidsmuligheter i norsk mat og biomasse

25 000 kr

eks mva + reise/opphold

Ingen bærekraftig omstilling uten lønnsomhet

30 minutter

Du lærer om:

  • Hva er et bærekraftig matsystem?
  • Økonomisk bærekraft
  • Bioøkonomi og sirkulærøkonomi

25 000 kr

eks mva + reise og opphold

Trender som påvirker det norske matsystemet

30-60 minutter

Du lærer om:

  • Globale megatrender
  • Forbrukertrender
  • Nye rammebetingelser
  • Nye teknologier
  • Fremtidsmuligheter for din bedrift

35 000 kr

eks mva + reise/opphold

Bestilling av foredrag

Ola Hedstein

Partner

Åge Klepp

Partner

Siv Heimdal

Partner

For å bestille et foredrag så tar du direkte kontakt med en av oss for å høre hvordan vi kan bidra til ditt arrangement.

Hvor lang tid i forveien kan jeg booke et foredrag?

Ettersom vi elsker å holde foredrag om bærekraftige matsystemer så vi strekker oss ofte langt for å få det til – selv på kort varsel.

Det beste er om du tar kontakt i god tid slik at vi garantert har ledig plass i kalenderen.

Kan jeg skreddersy et eget foredrag?

Ja, vi kan snakke om andre ting enn temaene skissert over.

Vi er best på matproduksjon, bærekraft, matsystemer, ny teknologi og megatrender.

Vi kan også snakke om innovasjon, omstilling, ledelse, rammebetingelser, EUs Green Deal og Farm to Fork, matsikkerhet og nye sirkulære verdikjeder.

Kan dere delta på debatter og panelsamtaler?

Ja, det gjør vi gjerne!

Kan dere lede debatter og panelsamtaler?

Ja, det kan vi også!

Kan dere lede en workshop?

Yes! Både Siv Heimdal og Åge Klepp har gått prosesslederkurs og er drevne workshopledere.

Kan dere holde foredrag under Arendalsuka?

Det kan vi!