Om Rethink Food
Rethink Food er et rådgivningsselskap med en egen stemme og visjon for et bærekraftig matsystem.
Ola Hedstein
Partner
Rethink Food gir råd og viser vei i en krevende tid.
Vi hjelper de som tør å ta modige, innovative og fremtidsrettede valg ved å bruke vår kompetanse, erfaring og nettverk.
Rethink Food ble etablert i 2021 av Ola Hedstein og Siv Heimdal. Nylig kom også Åge Klepp inn på laget.
Til sammen har vi 70 års erfaring fra mat og formidling.
Samarbeidsavtaler med Rethink Food
Siv Heimdal
Partner
Ingen oppnår suksess alene. Vi ønsker oss samarbeidspartnere som deler våre felles mål og visjoner.
En samarbeidsavtale med Rethink Food skal gjøre bedrifter bedre rustet til å vinne i markedet.
Vi stiller vår kompetanse, erfaring, kjennskap til næringa, politikk og marked til rådighet for at fremtidsrettede bedrifter skal lykkes i å nå sine bærekraftmål.
Vi kan bistå med
- Strategisk rådgivning og posisjonering
- Kommunikasjon og påvirkningsarbeid
- Innsikt i bærekraftige matsystemer, rammebetingelser og forbrukertrender
- Rådgivning innen ledelse og omstilling
- Tilgang til nettverk og samarbeidspartnere
Les mer om hva en samarbeidsavtale med Rethink Food innebærer her
Per i dag har Rethink Food samarbeidsavtaler med Felleskjøpet Rogaland Agder, N2 Applied, Salmon Group og Norsvin.
Hvordan jobber Rethink Food med påvirkning?
Åge Klepp
Partner
Vi jobber med å fremheve ulike temaer og løsningsorienterte aktører knyttet til bærekraftige matsystemer i egne og andres kanaler.
I løpet av året holder vi mange foredrag for små og store publikum. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger et innlegg eller foredrag fra oss.
Vi setter i gang prosjekter som vi mener bør settes i gang for å lykkes med en bærekraftig omstilling av matsystemene.
Et av prosjektene vi har satt i gang er Antibiotikakampanjen. Vi har også fått støtte fra Stiftelsen Teknologiformidling for å fremme norsk agritech og kartleggingen av Det norske matsystemet i 2035.
Les vår policy for offentlig påvirkning her
Temaer vi jobber med akkurat nå
- AgriFoodTech
- Antibiotikakampanjen
- Karbonfangst og lagring
- Bioøkonomi
- Matsystem 2035
Vi samarbeider med
Digital Norway, SINTEF, NOFIMA, Norges Forskningsråd, S-FOOD, Stiftelsen Teknologiformidling, SoCentral, Kreftforeningen, Folkerettsinstituttet, Bellona, Leger uten grenser, Heidner Biocluster, Life Science Cluster, Greenhouse, Felleskjøpet Rogaland Agder.
Bærekraftarbeid
Les vår policy for bærekraftig drift
Les vår policy for bruk av sosiale medier
Les vår policy for offentlig påvirkning her
Hvilke bærekraftmål jobber vi med? Alle
Er det noe du lurer på om Rethink Food?
Rethink Food eier også kommunikasjonsbyrået Gjete