Om Rethink Food
Rethink Food er et rådgivningsselskap med en egen stemme og visjon for et bærekraftig matsystem.
Ola Hedstein
Partner
Rethink Food gir råd og viser vei i en krevende tid.
Vi hjelper bedrifter i den norske matbransjen på å tjene penger på å gjøre de riktige tingene.
Vi er et uavhengig og selvstendig rådgivningsselskap eid og drevet av tre likeverdige trivelige trøndere:
Ola Hedstein, Siv Heimdal og Åge Klepp.
Få råd fra folk som kjenner matnæringene best
Siv Heimdal
Partner
Til sammen har vi 70 års erfaring fra de norske matnæringene.
Vi har vært direktører og ledere i næringsmiddelindustri, i landbrukets organisasjoner og for myndigheter.
Vi har lang erfaring og stort nettverk etter å ha jobbet med fagfelt som påvirkning, kommunikasjon og strategi hele vår arbeidskarriere.
Vi kan bistå med
- Strategisk rådgivning og posisjonering
- Kommunikasjon og påvirkningsarbeid
- Innsikt i bærekraftige matsystemer, rammebetingelser og forbrukertrender
- Rådgivning innen ledelse og omstilling
- Tilgang til nettverk og samarbeidspartnere
Samarbeidsavtaler med Rethink Food
Åge Klepp
Partner
Ingen oppnår suksess alene. Vi ønsker oss samarbeidspartnere som deler våre felles mål og visjoner.
En samarbeidsavtale med Rethink Food skal gjøre bedrifter bedre rustet til å vinne i markedet.
Vi stiller vår kompetanse, erfaring, kjennskap til næringa, politikk og marked til rådighet for at fremtidsrettede bedrifter skal lykkes i å nå sine mål.
I en samarbeidsavtale jobber vi selvstendig og i samarbeid for å oppnå konkrete felles mål.
For at en samarbeidsavtale skal fungere trenger vi tillit til hverandre og god dialog.
Les mer om hva en samarbeidsavtale med Rethink Food innebærer her
Per i dag har Rethink Food samarbeidsavtaler med Felleskjøpet Rogaland Agder, N2 Applied, Salmon Group og Norsvin.
Hvordan jobber Rethink Food med påvirkning?
Vi jobber med å fremheve ulike temaer og løsningsorienterte aktører knyttet til bærekraftige matsystemer i egne og andres kanaler.
I løpet av året holder vi mange foredrag for små og store publikum. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger et innlegg eller foredrag fra oss.
Vi setter i gang prosjekter som vi mener bør settes i gang for å lykkes med en bærekraftig omstilling av matsystemene.
Et av prosjektene vi har satt i gang er Antibiotikakampanjen. Vi har også fått støtte fra Stiftelsen Teknologiformidling for å fremme norsk agritech og kartleggingen av Det norske matsystemet i 2035.
Les vår policy for offentlig påvirkning her
Temaer vi jobber med akkurat nå
- Revolusjonerende teknologi
- Antibiotikakampanjen
- Karbonfangst og lagring
- Bioøkonomi
- Matsystem 2035
Vi samarbeider med
Stiftelsen Teknologiformidling, SoCentral, Kreftforeningen, Folkerettsinstituttet, Bellona, Leger uten grenser, Digital Norway, SINTEF, NOFIMA, Norges Forskningsråd, N2 Applied, Agrosense, Dyrskun, Ruralis, NORCE, Salmon Group, Felleskjøpet Rogaland Agder og Norsvin.
Bærekraftarbeid
Les vår policy for bærekraftig drift
Les vår policy for bruk av sosiale medier
Les vår policy for offentlig påvirkning her
Hvilke bærekraftmål jobber vi med? Alle
Er det noe du lurer på om Rethink Food?
Rethink Food eier også kommunikasjonsbyrået Gjete