Profil: Grunnlegger av Rethink Food Siv Hatlen Heimdal

Siv Hatlen Heimdal er oppvokst i Trondheim, men har røtter fra evig vakre Romsdalen. Hun har vokst opp i en matglad familie der bakverk, jakt og fiske har stått sterkt.

10. mars 2021

Siv Hatlen Heimdal, Rethink Food. Foto: Julie Lunde Lillesæter/Differ Media

Siv Heimdal har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun startet sin karriere i film- og tv-produksjon, før hun gikk over til å jobbe som kommunikasjonsrådgiver i Viasat. Hos Viasat fikk hun lære av de beste innen sosiale og digitale medier. 

I 2015 begynte hun å jobbe i Norsk Landbrukssamvirke (NL) og ble helt oppslukt av norsk matproduksjon. Hos NL bygde hun opp nettstedet landbruk.no til å bli en av Norges mest besøkte nettsted for mat og landbruk sammen med sine dyktige kolleger. Hun stod også bak Landbrukspodden og var prosjektleder for landbrukets største konferanse, Mat og Landbruk.

Etter fem år i Norsk Landbrukssamvirke hadde Heimdal lyst til å gjøre noe nytt! Sammen med medgründer, og sin tidligere sjef Ola Hedstein, har hun etablert påvirkningsselskapet Rethink Food.

Heimdal er også medeier i konsulentselskapet Myldring som eier kommunikasjonsbyrået Gjete sammen med Rethink Food.