Profil: Grunnlegger av Rethink Food Siv Hatlen Heimdal
Siv Hatlen Heimdal er oppvokst i Trondheim, men har røtter fra evig vakre Romsdalen. Hun har vokst opp i en matglad familie der bakverk, jakt og fiske har stått sterkt.
10. mars 2021

Heimdal har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. Hennes første tanke var på en karriere i film og TV. I løpet av studietiden etablerte hun Oslo Student-TV, samtidig som hun jobbet freelance på flere TV-produksjoner. Etterhvert fikk hun jobb i TV 2 Sumo og som kommunikasjonsrådgiver i Viasat. Hos Viasat fikk hun lære av de beste innen sosiale og digitale medier.
I 2015 begynte hun å jobbe i Norsk Landbrukssamvirke (NL) og ble helt oppslukt av norsk matproduksjon. Hos NL bygde hun opp nettstedet landbruk.no til å bli en av Norges mest besøkte nettsted for mat og landbruk sammen med sine dyktige kolleger.
Etter fem år i Norsk Landbrukssamvirke hadde Heimdal lyst til å gjøre noe nytt! Sammen med medgründer, og sin tidligere sjef Ola Hedstein, har hun etablert påvirkningsselskapet Rethink Food.
Heimdal er også medeier i konsulentselskapet Myldring.