Er ny mat laget i laboratoriet?

Gjest:

Sissel Beate Rønning

I denne live-sendingen har vi tatt en prat med Sissel Beate Rønning, seniorforsker ved Nofima. Tema for sendingen var om ny mat er laget i laboratoriet.

I dag snakker vi om alternative proteiner fra laboratoriet og andre steder. Er dyrking av kjøtt- og fiskeproteiner framtidas mat, og har denne medaljen også en bakside?

I forrige ukes livesending så vi nærmere på om ny mat er laget i laboratoriet sammen med Sissel Beate Rønning. Hun er en forsker med erfaring fra bioteknologi, matforskning og medisinsk forskning.

Rønning har stor interesse og engasjement for vitenskap. I dag jobber hun som seniorforsker ved Nofima hvor hun er ansvarlig for in vitro cellesystemer.

Ønsker du å se eller lytte til hele live-sendingen?

Se hele live-sendingen med Sissel Beate Rønning under, og følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.

Siste sendinger