Hva innebærer de nye nordiske ernæringsanbefalingene?

Gjest:

Ola Hedstein

I denne livesendingen har vi i Rethink Food tatt en intern prat. Tema for sendingen er de nye nordiske ernæringsanbefalingene (NRR), og hvordan disse vil påvirke oss.

De nye nordiske ernæringsanbefalingene (Nordic Nutrition Recomendations eller NNR) er et kjempestort prosjekt satt i gang av det nordiske ministerrådet.

Bakgrunnen for prosjektet er å ta en sjekk om dagens ernæringsanbefalinger skal stå eller oppdateres. Dette er basert på ny kunnskap på ernæringsfeltet. Det er også lagt en plan om at Norden skal være et fyrtårn for et bærekraftig samfunn. Da må bærekraft også inn i de nye ernæringsanbefalingene.

I denne episoden tar vi en intern prat om de nye nordiske ernæringsanbefalingene ettersom vi har fått lov til å være med på en liten del av dette dette store prosjektet.

Ønsker du å se eller lytte til hele live-sendingen?

Under kan du se hele live-sendingen med Siv Heimdal, Ola Hedstein og Åge Klepp om de nye nordiske ernæringsanbefalingene.

Følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.

Siste sendinger