Hva skal jeg tenke om..?
Vi kan hjelpe deg forstå hvordan politiske strømninger, nye trender eller ny teknologi vil påvirke din bedrift.
1. januar 2025
Har du nettopp begynt i matnæringa og er usikker på hva du skal tenke om jordhelse, EU eller offshore oppdrettsanlegg?
Eller har du jobba i næringa i hundre år, men nettopp blitt obs på noe helt nytt som du ikke skjønner greia med?
Lurer du på hvordan dagens politiske strømninger eller kunstig intelligens vil påvirke bedriften din?
Vi hjelper deg å forstå hvordan verden utvikler seg, sånn at du kan finne ut hvordan du skal utvikle deg.
Hva kan Rethink Food mene noe om?
Vi har til sammen 70 års erfaring fra norsk matnæring. Vi har vært borti det meste og er det tema vi ikke er helt oppdatert på vet vi hvem vi skal snakke med for å løse oppdraget.
Vi har hjulpet bedrifter å få oversikt over
- Hva er egentlig jordhelse?
- Hva tenker EU om karbonlagring?
- Hvordan produseres mat om 10 år
- Hvordan bruke Standard Norge til å utvikle standarder?
Hva får du?
Du får en analyse på ditt utvalgte tema og hvordan det vil påvirke din bedrift.
Du får ikke en full utredning eller forskningsrapport fra oss.
Du velger selv formatet på analysen. Vi kan skrive en rapport, et notat, en presentasjon eller holde et innlegg.
Priser og tidsbruk
Om du ønsker en dyp eller overfladisk analyse er opp til deg.
Minimum tidsbruk er 10 timer
Eksempler på tidsbruk og priser
Overfladisk analyse (10 timer) 25 000 kr eks mva
Mellomfladisk analyse (20 timer) 50 000 eks mva
Dypere analyse (30 timer ++) fra 75 000 eks mva
Hvordan funker det?
1.Du tar kontakt
2.Vi stiller en rekke spørsmål:
Hva er formålet med analysen?
Hva skal dere bruke analysen til?
Hvem skal lese den?
I hvilket format ønsker du?
Når må dere ha analysen?
3.Vi jobber på.
Leser, ringer, snakker med folk, skriver, tenker og analyserer.
4.Du får et utkast og du må gi oss tilbakemeldinger på utkastet
5.Ferdig leveranse
Trenger du hjelp med å vite hva du skal tenke?
Ta kontakt med daglig leder i Rethink Food, Siv Heimdal på telefon 4549 1170 eller på epost siv@rethinkfood.no
