Kulinarisk arv som en ressurs i bygging av matnasjonen Norge 2030
Gjest:
Gjest:
Du kan lytte til samtalen som podcast:
For å se alle våre live-sendinger. Følg oss på vår Facebook side.
I denne live-sendingen har vi tatt en prat med Annechen Bahr Bugge. Tema for sendingen er hvordan kulinarisk arv kan brukes som en ressurs i bygging av matnasjonen Norge 2030.
Hvordan kan kulinarisk arv brukes som en ressurs i bygging av matnasjonen Norge 2030?
Dette er noe vi diskuterer sammen med Annechen Bahr Bugge. Hun er sosiolog (dr.polit) og forsker ved OsloMet. Bugge har i en årrekke forsket på problemstillinger knyttet til mat og spisevaner.
I 2019 ga hun ut en bok om spisevaner i Norge fra 1500-tallet til vår tid. Boken tar blant annet for seg spørsmålene: Hva og hvordan har nordmenn spist opp igjennom tidene? Hvordan har ferdigheter, kunnskaper og ideer blitt videreført og endret? Og hva kan vi lære av vår mathistorie?
Under kan du se hele live-sendingen med Annechen Bahr Bugge om hvordan kulinarisk arv kan brukes som en ressurs i bygging av matnasjonen Norge 2030.
Følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.
Podcast
Gjest:
Thore Larsgård
Podcast
Gjest:
Edgar Skjervold
Podcast
Gjest:
Dag Sletmo