Kulinarisk arv som en ressurs i bygging av matnasjonen Norge 2030

Gjest:

Annechen Bahr Bugge

I denne live-sendingen har vi tatt en prat med Annechen Bahr Bugge. Tema for sendingen er hvordan kulinarisk arv kan brukes som en ressurs i bygging av matnasjonen Norge 2030.

Hvordan kan kulinarisk arv brukes som en ressurs i bygging av matnasjonen Norge 2030?

Dette er noe vi diskuterer sammen med Annechen Bahr Bugge. Hun er sosiolog (dr.polit) og forsker ved OsloMet. Bugge har i en årrekke forsket på problemstillinger knyttet til mat og spisevaner.

I 2019 ga hun ut en bok om spisevaner i Norge fra 1500-tallet til vår tid. Boken tar blant annet for seg spørsmålene: Hva og hvordan har nordmenn spist opp igjennom tidene? Hvordan har ferdigheter, kunnskaper og ideer blitt videreført og endret? Og hva kan vi lære av vår mathistorie?

Ønsker du å se eller lytte til hele live-sendingen?

Under kan du se hele live-sendingen med Annechen Bahr Bugge om hvordan kulinarisk arv kan brukes som en ressurs i bygging av matnasjonen Norge 2030.

Følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.

Siste sendinger