Rethink Food Live Zoom: Arne Sørvig
Gjest:
Gjest:
Du kan lytte til samtalen som podcast:
For å se alle våre live-sendinger. Følg oss på vår Facebook side.
I forrige ukes live-sending snakket vi med Arne Sørvig. Tema for sendingen var gastronomiens rolle i et bærekraftig matsystem.
Arne Sørvig er daglig leder av Norsk Gastronomi. Han har mange års erfaring innen matrelatert næringsliv både nasjonalt og internasjonalt. Tidligere har han vært markedsdirektør i Marine Harvest Group, Iberia-ansvarlig i Norges Sjømatråd. Han har også vært daglig leder for Fagforum for Mat og Drikke (nå Måltidets Hus).
18. juni er FN-dagen for bærekraftig gastronomi. I år, som i fjor, tok vi en prat med Arne Sørvig om gastronomiens rolle i et bærekraftig matsystem.
Se hele live-sendingen med Arne i videoen under, og følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.
Podcast
Gjest:
Knut Røflo
Podcast
Gjest:
Erica Hogstad Fjæran
Podcast
Gjest:
Thore Larsgård