Rethink Food Live Zoom: Arne Sørvig

Gjest:

Arne Sørvig

Arne Sørvig. Foto.

I forrige ukes live-sending snakket vi med Arne Sørvig. Tema for sendingen var gastronomiens rolle i et bærekraftig matsystem.

Arne Sørvig er daglig leder av Norsk Gastronomi. Han har mange års erfaring innen matrelatert næringsliv både nasjonalt og internasjonalt. Tidligere har han vært markedsdirektør i Marine Harvest Group, Iberia-ansvarlig i Norges Sjømatråd. Han har også vært daglig leder for Fagforum for Mat og Drikke (nå Måltidets Hus).

18. juni er FN-dagen for bærekraftig gastronomi. I år, som i fjor, tok vi en prat med Arne Sørvig om gastronomiens rolle i et bærekraftig matsystem.

Ønsker du å se eller lytte til hele live-sendingen?

Se hele live-sendingen med Arne i videoen under, og følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.

Siste sendinger