Rethink Food Live Zoom: Inge Eirik Skogland

Gjest:

Inge Eirik Skogland

Inge Eirik Skogland. Foto.

I forrige ukes live-sending snakket vi med Inge Eirik Skogland, gründer av Smak av hav. Tema for sendingen var om det er mulig å redde 50 tonn sjømat.

Inge Eirik Skogland er restauranteier og gründer av Smak av hav. Ideen om skalldyrkasser startet tilbake i 2015 da Inge Eirik Skogland så behovet for en serveringsløsning på skalldyr til helgekosen. Med tilgang på gode råvarer og faste gjester som forhåndsbestilte skalldyrkasser, var dette starten på eventyret.

I denne live-sendingen hører vi hvorfor Inge Eirik og resten av gjengen i Smak av hav har som mål å redde 50 tonn sjømat neste år – mat som skal bli til måltider og ikke søppel. Samtidig skal de skape flere arbeidsplasser på veien og øke tilgjengeligheten.

Ønsker du å se eller lytte til hele live-sendingen?

Se hele live-sendingen med Inge Eirik Skogland i videoen under, og følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast.

Siste sendinger