Rethink Food Live Zoom: Livar Frøyland og Erik Olsen

I forrige ukes live-sending snakket vi med Livar Frøyland og Erik Olsen. Tema for sendingen var hvordan sjømat kan bidra til bærekraftig og trygg mat til alle.

16. mai 2022

Livar Frøyland jobber som avdelingsleder og programleder for Trygg og Sunn Sjømat i Havforskningsinstituttet. Erik Olsen jobber som forskningssjef i avdeling for bærekraftig utvikling i Havforskningsinstituttet.

I denne live-sendingen prater vi med Livar Frøyland og Erik Olsen om hvordan Havforskningsinstituttet skal bruke havet som kilde til mat, karbonfangst og verdiskaping på en god måte i fremtiden.

Ønsker du å se eller lytte til hele live-sendingen?

Se hele live-sendingen med Livar Frøyland og Erik Olsen i videoen under. Husk å følge oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.