Rethink Food Live Zoom: Marit Aursand
Gjest:
Gjest:
Du kan lytte til samtalen som podcast:
For å se alle våre live-sendinger. Følg oss på vår Facebook side.
I forrige ukes live-sending snakket vi med Marit Aursand, spesialrådgiver i SINTEF avdeling fisker og ny biomarin industri. Tema for sendingen var hva slags teknologier som kan gjøre maten mer bærekraftig.
Marit Aursand har arbeidet med mat, havbruk og landbruk i SINTEF en årrekke, og med ulike problemstillinger langs verdikjedene. Hun kjenner også godt menige av gründerne som mener de har svaret på hvordan matsystemet kan fikses med teknologi.
I denne ukas livesending løfter Marit fram mulighetene, og problematiserer hvorfor det er krevende å lykkes med ny teknolog selv om alle applauderer.
Se hele live-sendingen med Marit Aursand i videoen under, og følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.
Podcast
Gjest:
Thore Larsgård
Podcast
Gjest:
Edgar Skjervold
Podcast
Gjest:
Dag Sletmo