Rethink Food Live Zoom: Marit Aursand

I forrige ukes live-sending snakket vi med Marit Aursand, spesialrådgiver i SINTEF avdeling fisker og ny biomarin industri. Tema for sendingen var hva slags teknologier som kan gjøre maten mer bærekraftig.

2. mai 2022

Marit Aursand har arbeidet med mat, havbruk og landbruk i SINTEF en årrekke, og med ulike problemstillinger langs verdikjedene. Hun kjenner også godt menige av gründerne som mener de har svaret på hvordan matsystemet kan fikses med teknologi.

I denne ukas livesending løfter Marit fram mulighetene, og problematiserer hvorfor det er krevende å lykkes med ny teknolog selv om alle applauderer.

Ønsker du å se eller lytte til hele live-sendingen?

Se hele live-sendingen med Marit Aursand i videoen under, og følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.