Rethink Food Live Zoom: Marit Aursand

Gjest:

Marit Aursand

I forrige ukes live-sending snakket vi med Marit Aursand, spesialrådgiver i SINTEF avdeling fisker og ny biomarin industri. Tema for sendingen var hva slags teknologier som kan gjøre maten mer bærekraftig.

Marit Aursand har arbeidet med mat, havbruk og landbruk i SINTEF en årrekke, og med ulike problemstillinger langs verdikjedene. Hun kjenner også godt menige av gründerne som mener de har svaret på hvordan matsystemet kan fikses med teknologi.

I denne ukas livesending løfter Marit fram mulighetene, og problematiserer hvorfor det er krevende å lykkes med ny teknolog selv om alle applauderer.

Ønsker du å se eller lytte til hele live-sendingen?

Se hele live-sendingen med Marit Aursand i videoen under, og følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.

Siste sendinger