Rethink Food Live Zoom: Ole Erik Lunder
Gjest:
Gjest:
Du kan lytte til samtalen som podcast:
For å se alle våre live-sendinger. Følg oss på vår Facebook side.
I forrige ukes live-sending snakket vi med Ole Erik Lunder. Tema for sendingen var hvorfor karbonlagring i jord kan løse klimakrisen samtidig som vi produserer mer mat.
Ole Erik Lunder jobber som prosjektleder i Green House AS. Han er odelsgutt fra Nes på Romerike, og drifter andelslandbruk i urbane strøk. Ole Erik har jobbet med klimakommunikasjon i flere år. Han er svært opptatt av å formidle hvordan landbruket er en del av løsningen på klima- og miljøutfordringer.
I denne live-sendingen snakker vi med Ole Erik Lunder om hvorfor biologisk karbonfangst og lagring er den smarteste investeringen vi kan gjøre akkurat nå.
Se hele live-sendingen med Ole Erik i videoen under, og følg oss på vår Facebook-side for å se alle våre live-sendinger. Du kan også lytte til samtalen som podcast på Apple Podcasts, Spotify og YouTube.
Podcast
Gjest:
Ole-Vidar Andersland
Podcast
Gjest:
Knut Røflo
Podcast
Gjest:
Erica Hogstad Fjæran