Rethink Food søker samarbeidspartnere for 2025
Er du en fremtidsrettet aktør i det norske matsystemet som trenger hjelp med rammebetingelser, omdømmet eller å komme i kontakt med de rette folka?
25. september 2024
Rethink Food er et rådgivningsselskap med en agenda: Bærekraftig matproduksjon skal lønne seg.
Vi hjelper bedrifter med løsninger for et bærekraftig matsystem lykkes med sine ambisjoner for bedre rammebetingelser, styrket omdømme eller effektiv kommunikasjon.
- Kanskje har du en genial løsning, men sliter med å få kommunisert hvor genial den faktisk er?
- Kanskje har du på mystisk vis havna i offentlighetens skyggedal, til tross for at du har mange gode løsninger til det beste for samfunnet vårt?
- Kanskje har du en god historie, men du bruker all din tid på å slukke branner fremfor å jobbe med det du skal?
Dette er vanlige problemstillinger vi jobber med sammen med våre samarbeidspartnere.
Vi hjelper deg velge hvilke målgrupper som er viktigst for deg og hvilke budskap du skal prioritere.
Vi hjelper deg lage en offensiv kommunikasjonsstrategi fra angrepsposisjon, fremfor forsvarsposisjon.
Vi hjelper deg fjerne alle oppgaver som stjeler tid og energi slik at du kan gjøre de tingene du er best på.
Det er mulig å nå gjennom all støyen
Vi vet at det finnes mange norske aktører som sitter på geniale løsninger for fremtidens matproduksjon.
Vi synes det er synd om vi som storsamfunn skal gå glipp av disse mulighetene fordi den offentlige debatten om mat er helt håpløs akkurat nå.
Men vi vet også at det er mulig å komme gjennom.
Vi i Rethink Food har sammen med våre samarbeidspartnere fått gjennomslag for en rekke budskap:
- Som at vi trenger en helhetlig ny matpolitikk
- SPF er et effektivt klimatiltak i landbruket
- Lokaleid industri er annerledes enn de store aktørene
- Teknologinøytrale ordninger er veien å gå for å få til gode og effektive klimaløsninger
Klar for å bli sett og hørt?
Vi som står bak Rethink Food kan norsk matnæring.
Vi har tilsammen 70 års erfaring fra primærnæring og matindustri. Vi har jobbet med ledelse, strategi, analyse og kommunikasjon. Vi har lang erfaring med å jobbe med rammebetingelser, kommunikasjon og omdømme.
Ola Hedstein og Siv Heimdal starta Rethink Food i 2021 fordi vi mener vi trenger en bedre offentlig samtale om maten. Fordi vi mener norske aktører med bærekraftige løsninger trenger bedre rammebetingelser.
Hvis du er klar for å bli sett, hørt og jobbe annerledes er Rethink Food klare for en prat om samarbeidsavtale med deg!
Les mer her for hva en samarbeidsavtale med Rethink Food går i.
Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål:
siv@rethinkfood.no
ola@rethinkfood.no
age@rethinkfood.no