Digitalt kurs: Forstå mulighetene og truslene i det norske matsystemet i 2035

Siste sjanse til å bli med på digitalt nettkurs for å forstå mulighetene og trusler for norsk mat i fremtiden. Påmelding innen 13. desember.

11. september 2024

Verden har blitt urolig og kaotisk. Men ikke uforutsigbar.

I et helt år har vi i Rethink Food analysert det norske matsystemet 10 år frem i tid.

Nå deler vi for aller siste gang våre funn med deg i et digital kurs slik at du kan forstå hvordan verden utvikler seg.

Vi har laget kurset digitalt slik at du kan ta kurset når og hvor du vil, akkurat som det passer deg.

Som kursdeltaker får du også gratis deltakelse på vårt matpolitiske nyttårsball 9. januar.

Siste frist for påmelding er 13. desember.

Topp! Jeg er med

Hva lærer jeg?

Kurset består av 5 ulike moduler med 4-5 videoer hver.

Kurset tar ca 4-5 timer å gjennomføre.

Del 1: Introduksjon

    Video 1: Introduksjon til kurs
    Video 2: Hva er et matsystem?
    Video 3: Hva er bærekraftig matproduksjon
    Video 4: Overordnet beskrivelse av Matsystem 2035

    Del 2: Hvordan ser verden ut?

    Video 5: Introduksjon
    Video 6: Sikkerhetspolitikk, geopolitikk
    Video 7: Klima, klima, klima
    Video 8: Det internasjonale rammeverket
    Video 9: Økonomiske rammevilkår

    Del 3: Hva spiser vi?

    Video 10: Hvordan ser livene våre ut?
    Video 11: Kosthold
    Video 12: Krav til dyrevelferd, klima og bærekraft
    Video 13: Alternative proteiner og andre wild cards

    Del 4: Hva produserer vi?

    Video 14: Areal, areal, areal!
    Video 15: De nye bøndene
    Video 16: Presisjonsteknologi, droner og roboter
    Video 17: Lavt klima- og miljøavtrykk

    Del 5: Muligheter og trusler

    Video 18: Trusler
    Video 19: Muligheter
    Video 20: Anbefalinger til et bærekraftig matsystem

    Etter kurset skal du ha oversikt over hvilke samfunnstrender som vil påvirke norsk matproduksjon de neste 10 årene.

    Denne runden har vi IKKE live seminarer. Du må ta ansvar for egen læring selv.

    Hva koster det å delta på kurset?

    Pris: 3750 kr

    I prisen er også deltakelse på vårt matpolitiske nyttårsball 9. januar.

    Hvem er kurset for?

    Vi har laget kurset for deg som er nysgjerrig på hva fremtiden vil bringe og som ønsker å gjøre gode strategiske valg for å lykkes i fremtidens matnæring.

    • Deg som utvikler nye produkter og tjenester til et marked
    • Deg som lurer på om du skal gjøre store investeringer
    • Deg som sitter i et styre eller skal sette en strategisk retning for en bedrift eller en organisasjon
    • Eller deg som bare er nysgjerrig på hva fremtiden vil bringe

    Det høres ut som meg!

    Hvem er Rethink Food og hva vet dere om fremtiden?

    På bildet: Åge Klepp, Siv Heimdal og Ola Hedstein

    Vi har til sammen 70 års erfaring fra norsk matbransje og er noen av Norges fremste eksperter på bærekraftige matsystemer.

    Nylig har vi gjennomført en analyse og mulighetsstudie av det norske matsystemet i 2035.

    Funnene bak studien er basert på rapporter og trendanalyser, dybdeintervjuer med beslutningstakere i næringa og innspill fra over 100 teknologieksperter fra Noregs ledende forskningsinstitusjoner.

    Les alt om prosjektet Det norske matsystemet i 2035 her

    Hva sier tidligere kursdeltakere?

    «Rethink Food har turt setje ord på det me ofte tenker men ikkje heilt veit korleis ein skal sei eller kva ein bør gjere med det. Kunnskap er ikkje tung å bære»
    – Per Inge Egeland, styreleder i Norsvin SA

    «Kurset «Det norske matsystemet i 2035″ er et imponerende og gjennomarbeidet kurs som gir et grundig fremtidsrettet perspektiv på hvordan framtide matsystemet kan se ut. Kursinnholdet er godt strukturert og variert, hvilket inkluderer en rekke formater som holder oppmerksomheten fanget og skaper engasjement blant deltakerne».
    – Jenny Arsenyuk, sjef for strategi, forretningsutvikling og økonomi

    «Det er viktig å utvide sin horisont og forståelse av matindustrien. Rethink food har laget trygge rammer for å utfordre seg selv og utvikle en forståelse for hvor fremtiden er på vei. Jeg anbefaler nettkurset til de som ønsker å se hvor vi er og er på vei fra ulike vinkler»
    – Einar Vastveit, gründer og daglig leder i Agrosense.

    Ta meg til kurssiden!

    Spørsmål og svar

    Kan jeg betale med faktura?

    Ja, det kan du! Send en epost til siv@rethinkfood.no
    for å melde deg på.

    Hvis jeg ikke tid til å ta kurset likevel, kan jeg få pengene tilbake?

    Nei. Påmeldingen er bindende.

    Er det mulig å få veiledning på digitale samlinger?

    Nei. Denne runden har vi ingen seminarer. Du må ta ansvar for læringen selv.

    Vi er flere i en bedrift som ønsker å delta. Kan vi få rabatt?

    Ja, vi kan bjuda på 20 prosent rabatt hvis dere er flere enn to i bedriften som ønsker å delta.

    Jeg er student/gründer/pensjonist/har ingen arbeidsgiver som kan betale

    Send en epost til siv@rethinkfood.no for å få en rabattkode på 50 prosent.

    Kommer dere til å tilby kurset igjen?

    Nei. Dette er siste gang vi selger dette kurset.

    Hvor lang tid har jeg på å ta kurset?

    Du har 6 måneder fra 13. desember på å fullføre kurset.

    Jeg har andre spørsmål, hvordan får jeg svar på dem?

    Send en epost til siv@rethinkfood.no med sine spørsmål!

    Hvordan kommer jeg til kjøpssiden igjen?