Digitalt kurs: Forstå mulighetene og truslene i det norske matsystemet i 2035
Siste sjanse til å bli med på digitalt nettkurs for å forstå mulighetene og trusler for norsk mat i fremtiden. Påmelding innen 13. desember.
11. september 2024
Verden har blitt urolig og kaotisk. Men ikke uforutsigbar.
I et helt år har vi i Rethink Food analysert det norske matsystemet 10 år frem i tid.
Nå deler vi for aller siste gang våre funn med deg i et digital kurs slik at du kan forstå hvordan verden utvikler seg.
Vi har laget kurset digitalt slik at du kan ta kurset når og hvor du vil, akkurat som det passer deg.
Som kursdeltaker får du også gratis deltakelse på vårt matpolitiske nyttårsball 9. januar.
Siste frist for påmelding er 13. desember.
Topp! Jeg er med
Påmelding her
Hva lærer jeg?
Kurset består av 5 ulike moduler med 4-5 videoer hver.
Kurset tar ca 4-5 timer å gjennomføre.
Del 1: Introduksjon
Video 1: Introduksjon til kurs
Video 2: Hva er et matsystem?
Video 3: Hva er bærekraftig matproduksjon
Video 4: Overordnet beskrivelse av Matsystem 2035
Del 2: Hvordan ser verden ut?
Video 5: Introduksjon
Video 6: Sikkerhetspolitikk, geopolitikk
Video 7: Klima, klima, klima
Video 8: Det internasjonale rammeverket
Video 9: Økonomiske rammevilkår
Del 3: Hva spiser vi?
Video 10: Hvordan ser livene våre ut?
Video 11: Kosthold
Video 12: Krav til dyrevelferd, klima og bærekraft
Video 13: Alternative proteiner og andre wild cards
Del 4: Hva produserer vi?
Video 14: Areal, areal, areal!
Video 15: De nye bøndene
Video 16: Presisjonsteknologi, droner og roboter
Video 17: Lavt klima- og miljøavtrykk
Del 5: Muligheter og trusler
Video 18: Trusler
Video 19: Muligheter
Video 20: Anbefalinger til et bærekraftig matsystem
Etter kurset skal du ha oversikt over hvilke samfunnstrender som vil påvirke norsk matproduksjon de neste 10 årene.
Denne runden har vi IKKE live seminarer. Du må ta ansvar for egen læring selv.
Hva koster det å delta på kurset?
Pris: 3750 kr
I prisen er også deltakelse på vårt matpolitiske nyttårsball 9. januar.
Hvem er kurset for?
Vi har laget kurset for deg som er nysgjerrig på hva fremtiden vil bringe og som ønsker å gjøre gode strategiske valg for å lykkes i fremtidens matnæring.
- Deg som utvikler nye produkter og tjenester til et marked
- Deg som lurer på om du skal gjøre store investeringer
- Deg som sitter i et styre eller skal sette en strategisk retning for en bedrift eller en organisasjon
- Eller deg som bare er nysgjerrig på hva fremtiden vil bringe
Det høres ut som meg!
Meld meg på!
Hvem er Rethink Food og hva vet dere om fremtiden?
På bildet: Åge Klepp, Siv Heimdal og Ola Hedstein
Vi har til sammen 70 års erfaring fra norsk matbransje og er noen av Norges fremste eksperter på bærekraftige matsystemer.
Nylig har vi gjennomført en analyse og mulighetsstudie av det norske matsystemet i 2035.
Funnene bak studien er basert på rapporter og trendanalyser, dybdeintervjuer med beslutningstakere i næringa og innspill fra over 100 teknologieksperter fra Noregs ledende forskningsinstitusjoner.
Les alt om prosjektet Det norske matsystemet i 2035 her
Hva sier tidligere kursdeltakere?
«Rethink Food har turt setje ord på det me ofte tenker men ikkje heilt veit korleis ein skal sei eller kva ein bør gjere med det. Kunnskap er ikkje tung å bære»
– Per Inge Egeland, styreleder i Norsvin SA
«Kurset «Det norske matsystemet i 2035″ er et imponerende og gjennomarbeidet kurs som gir et grundig fremtidsrettet perspektiv på hvordan framtide matsystemet kan se ut. Kursinnholdet er godt strukturert og variert, hvilket inkluderer en rekke formater som holder oppmerksomheten fanget og skaper engasjement blant deltakerne».
– Jenny Arsenyuk, sjef for strategi, forretningsutvikling og økonomi
«Det er viktig å utvide sin horisont og forståelse av matindustrien. Rethink food har laget trygge rammer for å utfordre seg selv og utvikle en forståelse for hvor fremtiden er på vei. Jeg anbefaler nettkurset til de som ønsker å se hvor vi er og er på vei fra ulike vinkler»
– Einar Vastveit, gründer og daglig leder i Agrosense.
Ta meg til kurssiden!
Bli med!
Spørsmål og svar
Kan jeg betale med faktura?
Ja, det kan du! Send en epost til siv@rethinkfood.no
for å melde deg på.
Hvis jeg ikke tid til å ta kurset likevel, kan jeg få pengene tilbake?
Nei. Påmeldingen er bindende.
Er det mulig å få veiledning på digitale samlinger?
Nei. Denne runden har vi ingen seminarer. Du må ta ansvar for læringen selv.
Vi er flere i en bedrift som ønsker å delta. Kan vi få rabatt?
Ja, vi kan bjuda på 20 prosent rabatt hvis dere er flere enn to i bedriften som ønsker å delta.
Jeg er student/gründer/pensjonist/har ingen arbeidsgiver som kan betale
Send en epost til siv@rethinkfood.no for å få en rabattkode på 50 prosent.
Kommer dere til å tilby kurset igjen?
Nei. Dette er siste gang vi selger dette kurset.
Hvor lang tid har jeg på å ta kurset?
Du har 6 måneder fra 13. desember på å fullføre kurset.
Jeg har andre spørsmål, hvordan får jeg svar på dem?
Send en epost til siv@rethinkfood.no med sine spørsmål!
Hvordan kommer jeg til kjøpssiden igjen?
Trykk her!