Forstå det norske matsystemet i 2035 med digitalt kurs fra Rethink Food

Vi deler alle våre funn og analyser i et nytt digitalt nettkurs for alle som vil forstå hvordan verden vil se ut 11 år frem i tid. Påmeldingsfristen er 5. april.

29. februar 2024

Hvordan vil klimaendringer påvirke matproduksjonen fremover?

Vil Norge bli medlem i EU?

Vil vi spise insekter, alger og tunikater?

Vil roboter ta over for bonden?

I 2023 gjorde vi en stor analyse av det norske matsystemet 12 år frem i tid. 

Vi har kartlagt megatrender og teknologitrender. 

Vi har intervjuet over 20 beslutningstakere i det norske matsystemet. 

Vi har snakket med over 50 av Norges fremste eksperter på teknologi. 

Noen av funnene har vi delt i våre rapporter og notater. Vi har delt våre anbefalinger for et bærekraftig matsystem. 

Vi deler nå alle funnene i våre analyser i et helt nytt digital kurs: Forstå det norske matsystemet i 2035. 

Vi vil hjelpe deg å se fremtiden litt klarere, slik at valgene du må ta fremover blir litt enklere.

Påmelding nettkurs

I kurset lærer du 

  • Hvordan vil fremtiden utvikle seg mot 2035
  • Hvordan ser verden ut?
  • Hva spiser vi?
  • Hva produserer vi?
  • Hvilke trender og teknologier vil bli avgjørende 
  • Hvilke trusler norsk mat må overkomme for å lykkes i fremtiden 
  • Hvilke muligheter finnes det for norsk mat i fremtiden

Hvem er kurset for?

Dette kurset er for deg som trenger å forstå hvordan verden vil utvikle seg. 

Det er for deg som skal tilby produkter og tjenester til et marked.

Det er for deg som lurer på om du skal gjøre store investeringer. 

Det er for deg som skal sette en strategisk retning for en bedrift eller en organisasjon. 

Eller det er for deg som bare er nysgjerrig på hva fremtiden vil bringe. 

Digitalt kurs på dine premisser

Kurset består av en rekke videoerforelesninger som du kan se når og hvor det passer deg.

Du vil få oppgaver underveis slik at du kan reflektere over din bedrifts egen situasjon. 

Det vil også bli muligheter til å stille spørsmål og delta på spørretimer. 

Alle som deltar på kurset får gratis adgang til Rethink Foods sommerfest på Sentralen 13. juni. 

Påmeldingsfristen er 22. mars. Kurset begynner etter påske.

Hvem passer kurset IKKE for?

Dette kurset er IKKE for deg som synes ting var bedre før og som er redd for nye tanker.

Vi har laget kurset for deg som er nysgjerrig på hva fremtiden vil bringe og som ønsker å gjøre gode strategiske valg for å lykkes. 

Dette er heller ikke for deg som ønsker full oversikt over bærekraftrapportering eller CSRD og andre forkortelser.

Hvem er Rethink Food?

Rethink Food består av Ola Hedstein, Siv Heimdal og Åge Klepp som til sammen har lang fartstid fra norsk matbransje og er noen av Norges fremste eksperter på bærekraftige

Har du spørsmål om kurset kan du ta kontakt med Siv Heimdal på siv@rethinkfood.no

Bli med på nettkurs!