Rethink Foods anbefalinger for et bærekraftig matsystem

I 2023 har vi i Rethink Food kartlagt det norske matsystemet i 2035. Vi har analysert muligheter og trusler for norsk landbruk. Nå vil vi lansere våre anbefalinger til myndigheter og beslutningstakere – og vi vil gjerne at du skal bli med på lanseringen!

27. oktober 2023

I løpet av det siste halvåret har vi lansert rapporter og analyser der vi har kartlagt det norske matsystemet i 2035.

Oppsummert: Joda, det er noen skjær i sjøen, men det er også mange muligheter.

7. desember kl 13.00 – 15.00 inviterer vi deg til Gymsalen på Sentralen for foredrag, lansering av anbefalinger og fest.

Hvorfor skal du delta?

  • Du vil få en bedre forståelse for hvordan trender og teknologi vil påvirke norsk landbruk i fremtiden.
  • Du vil få en oversikt over hvilke muligheter og trusler som norsk landbruk bør utnytte og bekjempe.
  • Du vil bli den aller første til å høre og diskutere våre anbefalinger til myndigheter og beslutningstakere for et bærekraftig matsystem i 2035.
  • Du vil bli utfordret til å tenke nye tanker. Helt garantert!
  • Du vil møte mange smarte og hyggelige folk. Om du vil prate med dem er opp til deg!
  • Du vil få muligheten til å fortelle oss at vi tar helt, helt feil.

PROGRAM

13.00 – 13.30 Kaffe, mingling og videofilmer

13.30 – 14.15 Trendanalyser, muligheter og trusler i det norske matsystemet i 2035

14.15 – 15.00 Rethink Foods anbefalinger for et bærekraftig matsystem i 2035 

15.00 – 16.00 Juledrink, fest og mingling 

På tide å feire litt også

Vi har jobbet hardt og lenge med prosjektet Det norske matsystemet i 2035.

Derfor vil vi gjerne feire en jobb godt gjort sammen med deg.

Etter det faglige programmet inviterer vi deg til å ta en juledrink med oss for å diskutere funnene i analysen og anbefalingene våre.

Priser

Kun foredrag: 750 kr

Foredrag og fest: 1000 kr  

Samarbeidspartnere av Rethink Food får gratis billett.

Meld deg på ved å sende en epost med tittelen «Jeg vil være med» til siv@rethinkfood.no

Hvis du ikke vil betale med faktura, men via kort kan du trykke her —> Ja, jeg vil bli med!