Digitalt kurs: Forstå mulighetene og truslene i det norske matsystemet i 2035
Forstå hvordan verden utvikler seg og hva som vil være de beste strategiske valgene for deg og din organisasjon. Bli med på digitalt nettkurs med Rethink Food!
11. september 2024
Hva spiser vi i 2035?
Hva produserer vi i norske fjøs, binger og mærer? På jorder og i veksthus?
Hvordan ser verden ut og hvordan påvirker det maten vår?
I et helt år har vi i Rethink Food analysert det norske matsystemet 10 år frem i tid for å finne muligheter og trusler for norsk mat.
Nå deler vi alle våre funn med deg i et digital kurs over 5 uker med oppstart 15. oktober.
Jeg blir med på kurs
Trykk her
Hva lærer jeg?
Vi har laget et digitalt kurs slik at du kan ta kurset når og hvor du vil, akkurat som det passer deg.
Om du vil ta kurset midt på natten eller på hytta – det bestemmer du!
Kurset består av 5 ulike moduler:
- Introduksjon: Hva et er matsystem?
- Hvordan ser verden ut i 2035?
- Hva spiser vi i 2035?
- Hva produserer vi i 2035?
- Hvilke muligheter og trusler står norsk mat overfor i 2035?
Hver modul består av 4-5 korte videoer, i tillegg til refleksjonsoppgaver.
Modulene blir sluppet ukentlig fra 15. oktober og 5 uker frem til 12. november
Hver uke kan du også delta på live seminarer på 1 time for å stille spørsmål og diskutere med de andre kursdeltakerne. Om du ikke kan delta, kan du se seminarene i opptak senere.
Datoer for live seminarer:
15. oktober
22. oktober
29. oktober
12. november
3. desember kan du også delta på Rethink Foods julesymposium.
Du vil få innkallinger til live seminarene via Teams når kurset begynner, slik at du har seminarene i kalenderen din.
Hva koster det å delta på kurset?
Pris: 7500 kr
Inkludert i prisen er også deltakelsen på Rethink Foods julesymposium med påfølgende julefest 3. desember 2024.
Topp! Jeg er med
Trykk her
Hvem er Rethink Food og hva vet dere om fremtiden?
Rethink Food består av Ola Hedstein, Siv Heimdal og Åge Klepp.
Vi har til sammen 70 års erfaring fra norsk matbransje og er noen av Norges fremste eksperter på bærekraftige matsystemer.
Nylig har vi gjennomført en analyse og mulighetsstudie av det norske matsystemet i 2035.
Funnene bak studien er basert på rapporter og trendanalyser, dybdeintervjuer med beslutningstakere i næringa og innspill fra over 100 teknologieksperter fra Noregs ledende forskningsinstitusjoner.
Les alt om prosjektet Det norske matsystemet i 2035 her
Hvem er kurset for?
Vi har laget kurset for deg som er nysgjerrig på hva fremtiden vil bringe og som ønsker å gjøre gode strategiske valg for å lykkes i fremtidens matnæring.
- Deg som utvikler nye produkter og tjenester til et marked.
- Deg som lurer på om du skal gjøre store investeringer.
- Deg som skal sette en strategisk retning for en bedrift eller en organisasjon.
- Eller deg som bare er nysgjerrig på hva fremtiden vil bringe.
Ja, det høres ut som meg! Jeg vil melde meg på!
Hvem er kurset IKKE for?
Dette kurset er ikke for deg som synes ting var bedre før og som er redd for nye tanker.
Ikke meld deg på hvis:
- Du ikke liker å tenke på fremtiden
- Du ikke fikser å logge deg inn på en ny plattform og ta ansvar for egen læring
Hva sier tidligere kursdeltakere?
«Rethink Food har turt setje ord på det me ofte tenker men ikkje heilt veit korleis ein skal sei eller kva ein bør gjere med det. Kunnskap er ikkje tung å bære»
– Per Inge Egeland, styreleder i Norsvin SA
«Kurset «Det norske matsystemet i 2035″ er et imponerende og gjennomarbeidet kurs som gir et grundig fremtidsrettet perspektiv på hvordan framtide matsystemet kan se ut. Kursinnholdet er godt strukturert og variert, hvilket inkluderer en rekke formater som holder oppmerksomheten fanget og skaper engasjement blant deltakerne. De interaktive sesjonene er spesielt verdifulle, da de gir rom for diskusjoner og refleksjoner som forsterker læringsopplevelsen».
– Jenny Arsenyuk, sjef for strategi, forretningsutvikling og økonomi
«Det er viktig å utvide sin horisont og forståelse av matindustrien. Rethink food har laget trygge rammer for å utfordre seg selv og utvikle en forståelse for hvor fremtiden er på vei. Jeg anbefaler nettkurset til de som ønsker å se hvor vi er og er på vei fra ulike vinkler»
– Einar Vastveit, gründer og daglig leder i Agrosense.
Hvordan få mest ut av kurset?
Det er opp til deg om du vil være en passiv eller aktiv deltaker på kurset.
Noen vil bare lytte til lydopptakene mens de kjører traktor, andre ønsker å delta aktivt ved å svare på refleksjonsspørmål, delta på seminarer og stille spørsmål.
Du vet best hvordan du lærer best.
Vi er tilgjengelige for deg om du ønsker det, men plager deg ikke om du lærer best på egenhånd.
Ta meg til kjøpssiden!
Bli med!
Spørsmål og svar
Kan jeg betale med faktura?
Ja, det kan du! Send en epost til siv@rethinkfood.no
for å melde deg på
Hvis jeg ikke tid til å ta kurset likevel, kan jeg få pengene tilbake?
Nei. Påmeldingen er bindende. Og forresten så kan du ta kurset når du vil og på dine premisser. Hvis du vil ta kurset midt på natten er det opp til deg!
Jeg har ikke tid til å delta på seminarer, kan jeg få avslag på prisen?
Nei.
Hvis dette er et digitalt kurs, hvorfor koster det så mange penger?
Ja, hvorfor koster ting penger egentlig? Rethink Food er en privat bedrift som leverer tjenester mot betaling. Akkurat denne tjenesten er kunnskap som du kan bruke til å ta strategiske valg for din organisasjon eller bare flotte deg med i lunsjen. Hvis vi hjelper deg ta et strategisk valg som du vil stå støtt i, synes vi det er vel verdt pengene.
Vi er flere i en bedrift som ønsker å delta. Kan vi få rabatt?
Ja, vi kan bjuda på 20 prosent rabatt hvis dere er flere enn to i bedriften som ønsker å delta.
Jeg er student/gründer/pensjonist/har ingen arbeidsgiver som kan betale
Send en epost til siv@rethinkfood.no for å få en rabattkode på 50 prosent.
Jeg vil helst ikke dele sensitiv informasjon med andre kursdeltakere. Kan jeg få være anonym?
Det er opp til deg om du vil delta på seminarer eller bruke kursportalen. Alle seminarer vil bli lagt ut i kursportalen og vi anbefaler ikke at du deler sensitiv informasjon på seminarene.
Kan jeg få personlig oppfølging ved å delta på kursene?
Det er ikke noe vi vanligvis tilbyr som en del av kurset, men hvis du virkelig står fast så vil vi så klart hjelpe deg.
Jeg har andre spørsmål, hvordan får jeg svar på dem?
Send en epost til siv@rethinkfood.no med sine spørsmål!
Hvordan kommer jeg til kjøpssiden igjen?
Trykk her!