Er din organisasjon klar for endringene som kommer? 

For de kommer.

3. oktober 2023

Har dere de riktige diskusjonene i ledergruppa?

Har dere en strategi som tåler endringene som kommer de neste 10 årene?

Tør dere tenke langsiktig nok?

Verden endrer seg fort og sakte på samme tid. Vi står overfor store samfunnsomveltninger, samtidig som de fleste bedrifter tusler avgårde som før. 

Hvordan skal dere forstå verden og markedet, slik at dere kan få en konkurransefordel i fremtiden? 

Vi i Rethink Food har kartlagt og analysert teknologi- og megatrender som vil påvirke det norske matsystemet i 2035.

Noen trender er store og ustoppelige som godstog på full maskin.

Vi får ikke stoppet trender som globalisering, sentralisering og demografiendringer. Til det er kreftene for sterke. 

Klimaendringene, de kommer. Spørsmålet er om vi kommer til å kutte utslipp og tilpasse oss det nye klima i tide. 

Teknologier som foodtech, genredigering og AI vil bli gamechangere i næringa vår. Hvordan de vil endre næringa vår og hvor raskt, gjenstår å se. 

Vi vil hjelpe dere se gjennom tåka

Vi skjønner det ikke er lett å ta de store strategiske diskusjonene når det er tusen andre ting som må løses her og nå. 

Vi vil gjerne dele vår analyse med deg – og invitere deg og ledergruppa di til å ta noen etterlengtede strategiske diskusjoner. 

  • Hvilke megatrender er vi godt rustet til å møte?
  • Hvilke megatrender er vi ikke godt nok forberedt på?
  • Hvilke muligheter ser vi i matsystemet for 2035? 

Etter besøket av oss kan vi love at dere vil bli litt klokere på hvordan verden vil utvikle seg, hvilke trender som er viktig for dere og hvordan dere kan tilpasse dere en ny fremtid. 

Tilbud om strategisk workshop 

Vi har laget et effektivt opplegg der vi presenterer våre funn som vi mener er mest relevant for deres organisasjon. Deretter legger vi opp til en strategisk diskusjon sammen med dere. 

Foredrag: Megatrender som vil påvirke det norske matsystemet

Ca 55 minutter

Workshop: Hvordan kan vi tilpasse oss megatrendene? 

55 minutter

Total tid ca 2 timer

Pris

35 000 kr 

Hvem er Rethink Food? 

Rethink Food er et kompetansemiljø med unik innblikk i norsk matnæring og det norske matsystemet. Til sammen har vi 70 års erfaring fra norsk matnæring. 

Partnerne i Rethink Food har lang erfaring med scenario- og fremtidsarbeid. Vi har også kompetanse på prosessledelse og møteledelse for strategiske diskusjoner. 

Bestilling av strategisk workshop

For å bestille et besøk av oss kan du fylle inn i skjemaet under. Har du spørsmål, send en epost til

Siv Heimdal siv@rethinkfood.no

Åge Klepp age@rethinkfood.no